jueves, 22 de septiembre de 2011

Preguntes sobre la filosofia.

- Creus que les preguntes filòsofiques són importants?

Penso que questionar-se el perquè de moltes coses sobre la nostra vida o el que ens envolta ha de ser un punt de reflexió molt important en nosaltres. El fet d'intentar pensar en el que som i en el que ens ha donat la vida, és una conclusió a la que hem d'arribar d'alguna forma o altre per poder trobar-nos a  nosaltres mateixos. Saber argumentar-te a tu mateix coses que no tenen resposta, penso que ens ajuda a reforçar la nostra personalitat i maduresa i ens fa seguir un camí determinat. Per tant, la filosofia en nosaltres mateixos juga un paper molt important.

-Què significa "adquirir compromisos"? Quina importància tenen els compromisos en la vida de les persones?

Adquirir compromisos per mi és anar agafant responsabilitats sobre nosaltres o els demés. És a dir, adquirim el compromís d'estudiar, està en les nostres mans fer-ho o no, però és la nostra decisió. D'altra banda, adquirir un compromís amb una persona aliena és comprometre't o donar la teva paraula formant un acord amb una altra persona.
Penso que els compromisos en la vida de les persones són molt importants, tan per tu mateix com pels demés. Ens ajuda a saber conviure amb els altres i a anar guanyant confiança amb les persones amb las quals tens compromisos, sempre que no es trenquin. I comprometre't amb tu mateix a aconseguir o fer alguna cosa, ens ajuda a marcar-nos objectius que ens poden motivar de forma positiva per anar creixent com a persona i guanyant confiança i estima en tu mateix a mida que vas complint aquests compromisos.




Elena Torrell Belzach.

No hay comentarios:

Publicar un comentario